I després, què?

L’ordinador sempre està en blanc. El document, en blanc. Les preguntes, sempre en blanc. És una màquina estúpida que requereix la litúrgia d’anar-lo farcint com un marrà, a través de petites lleixes de paraules  que s’alcen formant estructures. Quina caurà abans? Les metàfores, també són blanques, com les frases, els signes de puntuació i tota la parafernàlia. Tenyim un rectangle sense color amb l’esperança que ens digui alguna cosa, buscant respostes, acumulant taques de negre que comencen igual que s’acaben. I aquí s’acaba tot perquè potser la millor resposta a una pregunta n’és una altra, de la mateixa manera que no hi ha tinta que escrigui sobre negre. Perquè tu mateix també ets una pregunta, ara només cal saber quina.

Anuncis

4 pensaments sobre “I després, què?

  1. Passo per aquí molt de tant en tant…però ara calia dir alguna cosa!
    Tu ets el color en persona!!! deix que penetri dins teu a través dels ulls i no pensis en paraules ni en preguntes ni en respostes, simplement….SENT L’ENERGIA DEL COLOR!!!

  2. En una d’aquestes branques, podriem parar-nos un dia, fer un cafetó i parlar d’una Comunicadora a un aspirant de l’ofici ?… l’experiència també s’escolta.

    Soc en Marc, el fill de la Teresita, i també respiro “l’aire” de Tarragona durant la semana. Aprofitant que vivim en un context comú, m’agradaría xerra un dia. Que et sembla?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s