Abril


El 2007 ha estat l’any dels grans canvis; vaig començar l’any plena d’il·lusió i noves esperances i, en només dos mesos, algú em va prendre l’any. Segur que per molt temps que passi sempre recordaré el 2007 perquè ha estat l’any dels grans canvis, del final de la vida universitaria, del principi de la vida laboral, de les grans decepcions amoroses, de la fi d’una etapa familiar i del trencament d’algunes amistats.

I no és que sigui pessimista, la realitat és la que és, i avui em diu que aquest any l’he dedicat als altres; a fer un bon paper en una feina en la que no estava a gust, a complaure el sexe contrari, a cuidar-me de la meva família, a canviar i assentar-me en un nou lloc de treball, a perseguir les petjades dels que ja no em fan cas i a entregar treballs per acabar (per fi) de sumar crèdits de lliure elecció.
Com diria aquell: “Quien coño me ha robado el 2007?”

No recordo viatges agradables, ni nits de tranquilitat. Els meus vint-i-quatre anys quedaràn marcats per sempre més de la por que produeixen els salts al buit per efectuar un gran canvi. Aquest any, ara sí, m’he fet gran però ja no vull créixer més.

Per aquest motiu, el 2008 vull que sigui diferent. Sense grans canvis ni arenes movedisses. Vull un any de riures, de pau, de viatges, d’escapades, de plorar de riure, de saber què vull fer. Vull començar a donar-me temps per pensar, per parlar, per riure i per treballar. I vull vacances decents; amb companys de ruta encertats.

El 2007 ha estat l’any dels altres.
Espero, desitjo -i penso fer el que calgui- perquè el 2008 sigui només meu.

Endavant i que comenci l’acció.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s