Què lletja que sóc quan ploro!

Avui quan sortia del que, durant sis anys, ha estat la meva facultat (venia de fer una minientrevista al gran Joan Pera) m’he trobat amb una escena que m’ha resultat estranyament familiar. Pujant pel carrer del Roser hi havia una parella amb una nena petita, que plorava desconsoladament. A mida que m’he anat acostat, he entès el perquè de la seva desolació: el gelat rosa de maduixa gegant que duia a la mà, mig desfet, no espodia menjar perquè un ocell havia comès la insensatesa de cagar-se-li a sobre, que ja és mala sort. La nena plorava sense consol i els pares, mig divertits mig agobiats, miraven de fer-li entendre que no n’hi havia per tant. Com si es pogués fer tan fàcilment…

Mirant aquella criatura i el seu gelat cagat he viatjat en el temps i he arribat fins a una altra nena (la que veieu a la foto de dalt) que un bon dia plorava amb el mateix sentiment perquè un insecte -abella o mosquit, ho deixo a la vostra imaginació- li va picar i li molestava. Mentre tirava llàgrimes sense parar davant del mirall, i davant de mitja família, no se li va acudir res més que exclamar el que figura al títol del post. Tots els del seu voltant van riure de valent i fins fa pocs anys encara li recordaven la feliç (per ells, és clar) anècdota.

No sé si els pares de la nena del gelat empastifat li recordaran, quan sigui més gran, la marranada de la cagarada d’ocell. Només sé que diuen què és una bona senyal riure’s d’un mateix quan les coses no van bé. És la base d’això tan preuat que en diuen sentit de l’humor. Espero que tan la propietària del gelat rosa com la de la picada d’insecte, que s’han creuat aquesta tarda en un carrer ple de cactus verds, tinguin la força i l’energia suficients per seguir aguantant noves cagades, vinguin d’on vinguin… tots sabem que tenir sentit de l’humor, en el fons, és més difícil del que sembla.

PD: Ja haureu encertat que la que fa ganyotes a la foto és servidora…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s