Ja són aqui!!!

  • Missatge d’alerta a tota la població:
  • Segur que ja hauran advertit l’augment notable del nombre d’individus. En un primer moment, la seva presència no suposava un perill considerable pel ciutadà de peu. Però l’augment indiscriminat del nombre d’individus fa que aquest missatge d’alerta agafi cada cop un caràcter més urgent.
  • Davant de la impossibilitat de fer front a aquesta marabunta indiscriminada demanem a tota la població que faci el possible per obviar -en la mesura de les circumstàncies- aquests éssers. Efectius de les nostres Forces Armades fan el possible per actuar davant de la plaga, però encara no se sap amb seguretat si serà possible eliminar tots els individus.
  • Repetim; intentint fer front a la plaga. Sabem que estan a la majoria de les cases i la totalitat dels aparadors i tenim constància de la seva tasca terrorífica; espantar a nens i grans i infestar tot el món del mal gust de qupe son senyal i causa. El seu aspecte -barret amb borla, moviments esperpèntics, llargues barbes blanques, houhouhou- és conegut per tothom. Per tant confiem amb el bon senderi dels nostres ciutadans per poder mantenir aquesta horrible proliferació.
  • Evitin mirar-los pel carrer, penjats a les finestres com si fóssin lladres, drets al costat dels aparadors, de peu a les finestres. Els Pares Noels Horrorosos presenten una aparença descoratjadora i cada cop són més, però entre tots podem combatrel’s. Intentin allunyar-los de les seves llars, no els mirin a la cara directament, no els donin menjar després de mitjanit, evitin que mirin fixament la lluna plena… Sumant les nostres forces serà possible actuar contra la plaga!
  • Bones Festes i feliç 2007 a tothom… eviteu els Pares Noels i no caigueu en la seva temptació!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s